CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Nordic Bike Expo 2025 – et nyt tilbud til cykelbranchen Nordic Bike Expo 2025 – et nyt tilbud til cykelbranchen
Skandinaviens største cykelbegivenhed VätternRundan søsætter nyt Nordic Bike Expo i 2025 Nordic Bike Expo 2025 – et nyt tilbud til cykelbranchen

Nordic Bike Expo er en ny og spændende satsning, der afholdes i forbindelse med den populære cykel- og familiefestival Vätternrundan den 6.-14. juni. Nordic Bike Expo har en ambition om at blive den førende outdoor-messe i Norden, og interessen er allerede stor! Med over 80.000 besøgende og 25.000 deltagere fra hele verden er messen en unik mulighed for udstillere til at maksimere deres synlighed og skabe værdifulde kontakter.

Vätternrundan 2025 får cykeludstilling

Jessica Nilsson, sponsorchef for Vätternrundan, siger: “Nordic Bike Expo er en vigtig del af vores vision om at udvikle cykelscenen i Norden. Med en voksende interesse for cykling og et dynamisk eventområde tilbyder messen en optimal platform for brands til at nå ud til både passionerede cyklister og nysgerrige forbrugere.”

Større tilstedeværelse og fleksibilitet for branchen
Nordic Bike Expo 2025 har til formål at give cykelbranchen større synlighed og flere interaktionsmuligheder med både forbrugere og brands. Med fleksible udstillingsområder, testbaner og produktlanceringer skabes et dynamisk miljø, hvor branchen kan vokse og udvikle sig. Som noget nyt i år har vi også udviklet dele af eventområdet for at imødekomme de voksende behov.

Oskar Sundblad, administrerende direktør for Vätternrundan, tilføjer: “Vi ser en klar vækst i antallet af deltagere med en stigning i antallet af unge, men også nye deltagere. Nordic Bike Expo er ikke bare en udstilling, det er et mødested, hvor man kan skabe nye forretningsmuligheder og samarbejder. Med Vätternrundan-initiativet og den stigende interesse for cykling er det en perfekt mulighed for brands til at styrke deres position og være på forkant, især efter nogle hårde år for branchen. Det giver en uvurderlig platform for innovation og vækst.”

Jonas Bjelkmark fra Shimano tilføjer: “For os er det en selvfølge at fortsætte med at være en del af Vätternrundan, hele arrangementet er en fantastisk mulighed for os og branchen til at få flere mennesker til at cykle som en form for motion, men også som en del af deres hverdag. Antallet af besøgende og bredden af cyklister, der deltager, giver os udstillere en unik mulighed for at fremvise vores mærker i løbet af disse to weekender. Med prøveture, et bredt udvalg af produkter og mulighed for sidste øjebliks service i Shimano Service Centers telt bliver Nordic Bike Expo et mødested for alle typer cyklister og besøgende.”

En platform for innovation og vækst
Nordic Bike Expo tilbyder fleksible udstillingsløsninger til både små nystartede virksomheder og etablerede brands. Med et internationalt publikum fra lande som Tyskland, Danmark, Norge og Storbritannien har brands mulighed for at nå ud til flere markeder på én gang. Messen er særligt fokuseret på at fremme innovation og bæredygtige løsninger, hvilket gør den til en vigtig platform for brands, der ønsker at være på forkant med udviklingen.

Unik eksponering under en ikonisk begivenhed
Som en del af Vätternrundans 60-års jubilæumsløb i 2025 bliver Nordic Bike Expo et samlingspunkt for cykelentusiaster og brancheeksperter. Den centrale placering i Motala havn, tæt på nøgleområder som nummerpladeteltet og Shimanos servicetelt, garanterer høj trafik og et engageret publikum.

For booking og yderligere information:
Cykelbrands, der ønsker at sikre sig en plads på Nordic Bike Expo 2025, kan tilmelde sig på expo.vatternrundan.se.
Arrangøren tager løbende imod interessetilkendegivelser og arbejder på at skabe et optimalt miks af brands, der opfylder behovene hos deltagere og besøgende til løbene og deres hverdags- og fritidscykling. Efter tilmelding vil arrangøren kontakte dig inden for et par dage for yderligere drøftelse og bekræftelse.

Link

CYKELPORTALEN