CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Brompton får større hjul og skivebremser Brompton får større hjul og skivebremser
Brompton skriver mobilitetshistorie med deres nye G-line. 50 år efter at det britiske firma sendte den første kompakte foldecykel på gaden, lancerer det nu... Brompton får større hjul og skivebremser

Siden den første Brompton så dagens lys for mere end 50 år siden har vi set mange bud på custom fortolkninger af den ikoniske foldecykel. Nu tager originalen så deres hidtil største spring og lancerer en ny G – Line med 20″ hjul og skivebremser.

Brompton G-Line er tro mod den originale Brompton med med større hjul og skivebremser

Brompton vil med den nye G-line nå ud til en bredere kreds af cyklister. Cyklerne i den nye serie tilbyder kørefølelsen og komforten fra en fullsize cykel, samtidig med at de bevarer funktionaliteten og alsidigheden fra den karakteristiske foldemekanisme. Ud over 20-tommer hjulene henviser Brompton til en helt ny geometri og G-One tubeless-ready dæk fra Schwalbe, der er specielt udviklet til Brompton. Samtidig har den nye Brompton fået skivebremser og vil endvidere udbydes i tre forskellige størrelser.

I det hele taget vover Brompton sig ud af bymiljøet med G-Line. Administrerende direktør Will Butler-Adams kommenterer. “Nu, hvor flere og flere mennesker kommer ud, var det på tide at ændre alt det, der gør en Brompton så speciel, så cyklen også fungerer uden for bymiljøet i mere krævende terræn.”

Will Carleysmith, Chief Design & Engineering Officer hos Brompton, tilføjer: “G Line er den mest alsidige Brompton til dato. Den kører komfortabelt på alle overflader og føles som en almindelig cykel. Alligevel kan G Line foldes sammen til en kompakt pakke, så den er nem at opbevare og transportere. I en verden af muligheder er G Line en cykel til alle typer terræn.”

G Line fås uden motor og med otte indvendige gear fra Shimano, med eller uden bagagebærer og skærme, fra 2.849 euro. I den motoriserede Electric G-Line-version kan der vælges fire gear. Bagagebærer og skærme er inkluderet. Detailprisen er så 3.499 EUR.

Alle modeller vil være tilgængelige fra 7. oktober på www.brompton.com , i Brompton Junctions i Berlin, Hamborg, München og Wien samt hos udvalgte og akkrediterede Brompton-forhandlere i farverne Forest Green, Adventure Orange og Traildust White.

Danske Bromptonauter skal nok væbne sig med en smule tålmodighed før de kommer ud i de danske butikker.

Link

 

 

CYKELPORTALEN