CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Cykler og cykelturister i Viborg Cykler og cykelturister i Viborg
Velodays cykeludstilling og Eurovelo cykelturisme den 21 til 26 september hvor Viborg er vært for alt om cykler... Cykler og cykelturister i Viborg

Viborg er vært for den årlige EuroVelo konferencen om cykelturisme den 23 og 24 september.Viborgs borgmester Ulrik Wilbek åbner officielt konferencen  mandag  den 23. september. Tirsdag morgen starter programmet, der rummer dagsordener for  inklusion, cykelstrategier, og betydningen af EU’s erklæring om cykling, herunder  praktiske emner om data, rutekvalitet og ejerskab. Flere danske cykelturisme aktører kommer også med deres bud på cykelturisme.

I forbindelse med Euro Velo konferencen er der en række andre udstillinger og tiltag både før og efter. Således inviterer Velodays til cykeludstilling i weekenden 21 -22 septemer med gratis adgang.

Onsdag den 25 september afholdes den nationale  cykelkonference organiseret af Vejdirektoratet. Torsdag sluttes af med det årlige møde om Hærvejens videre udvikling hvor 15 forskellige aktører viser deres bud. Alle dagenes aktiviteter er centeret om Tinghallen i Viborg.

Læs mere på:

CYKELPORTALEN